All Māhele
EN

Pākuʻi Thread

HDPE Molded Socket Fusion Thread Female Tee Wahine Tee No ka HDPE Pipe Line

Pono Pono: 100% mea maka puʻupaʻa
Nui: dn20 * 1 / 2F-dn63 * 2F (anawaena o loko) 
Kaomi: SDR11 PN16
Life Service: 50 mau makahiki no ka hoʻohana maʻamau
Wā lawe: Loaʻa ka waihona no nā nui maʻamau
Iecaianoaaiiuo Time: 7-10 lā no ka 20ft ipu, 10-15 lā no ka 40ft ipu.
Paʻi iā Port:ʻO Ningbo a i ʻole Shanghai, Kina

• Hoʻopuka Kūmole
  • Description
  • noi
  • hoakaka
  • ʻO ka pono kūpono
  • ninau
ʻO ke kauʻanaʻana o ka mea nui:ke kūkā 'ana
Price:ke kūkā 'ana
Hōʻikeʻikepili:ʻEke ʻeke PP
Delivery Time:I loko o 7 lā
Uku LIKE:30% waiho no ka hana ʻana, 70% koena e uku ʻia ma mua o ka hoʻouna ʻana.
Ka lako kūpono:100Tons / Māhina

Dinoa

● HDPE socket fusion thread female tee, ua kapa mākou i ka wahine tee ,Socket PE pipe fittings ua hoʻohana nuiʻia no nā paipu wai wai liʻiliʻi-kaliber PE, mai ka dn20mm a 110mm. ʻOi aku ka nui o ke anawaena o ka paipu paipu PE ma mua o ka paipu PE. Ma hope o ka hoʻoheheʻe ʻia ʻana o ka paipu PE, e hoʻokomo i ka paipu PE i loko o ka PE kūpono e hoʻopau ai i ka pilina hoʻoheheʻe wela. 

微 信 图片 _202108230947354

微 信 图片 _202108191029272

Anā hiʻohiʻona

Pehea ʻoe e hoʻohui ai i nā paipu HDPE i nā paipu ʻē aʻe, e like me ka paipu PVC, paipu kila? Ke hoʻopili ʻia ka paipu HDPE i ka paipu PVC a i ʻole paipu kila, ʻoiai ʻaʻole i hana ʻia e nā mea HDPE, no laila ʻaʻole i loaʻa ka wili wela-hoʻoheheʻe no ka pili. ʻO ke ala wale nō e hoʻopili ai i ka paipu HDPE i ka paipu PVC ma o ka pili ʻana o ka mīkini, me ka hoʻohana ʻana i nā pale a hoʻohana i nā pono hoʻololi, e like me nā mea hoʻopili wahine a kāne paha.

汇总 - 副本

Snāʻike

PE (polyethylene) nā mea ma muli o kona ikaika kiʻekiʻe, kiʻekiʻe wela kūpale, kūpale kūpale, non-ʻawahia a me nā ʻano ʻē aʻe, hoʻohana ākea ia i ke kahua o ka lako wai kahi paipu kūpono e hoʻololi i ka paipu hao maʻamau.

MEA KAHAKAHA: He nui nā papa inoa o Gaohui no nā nui maʻamau a me nā mea, e lawe ʻia ana nā huahana i kahi manawa pōkole, no ka mea, he mau ʻike hou aʻe kā mākou e mālama ai i nā kauoha wikiwiki.

Hiki ke hāʻawi ʻia ka HDPE socket fusion tee wahine mai dn20 * 1/2F a i dn63 * 2Fmm, me nā ana e like me lalo:

Product NameHōʻike (mm)SDR11

HDPE Kuʻekuʻe wahine

undefined

T20*1/2F

T25*1/2F

T25*3/4F

T32*1 / 2F
T32*3/4F
T32*1F
T40*1/2F
T40*3/4 F
T40*1F
T40*1 1/4F
T50*1/2F
T50*3/4F
T50*1F
T50*1 1/2F
T63*2F

CKa lanakila kūpono

● ʻO ka hui ʻo Gaohui kahi hana hana hōʻoia ISO9001. Ma ke ʻano he mea hana mua i nā pono HDPE, ua hoʻolauna ka hale hana i nā mīkini hana hoʻoheheʻe holomua a me nā pono hoʻokolohua. Hoʻopuka ʻia nā huahana āpau e like me nā kūlana o ka lāhui a me nā pae honua.

动图450-工厂

● Aia i kēia manawa, loaʻa iā mākou he 50 mau set o nā mīkini injection i loko o kā mākou papa hana, hiki ke hana i nā pono HDPE a hiki i ka 1200mm, no laila hiki iā mākou ke hālāwai me kāu koi i hoʻokahi kaʻina e pono ai.

● Ua ʻike mākou i ka hui kūʻai kālepa kūloko a me nā haole e hoʻolako i ka lawelawe ʻoihana iā ʻoe.    

DSC_9770DSC_9764

Hoʻouka a hoʻouna:

He kūlana kiʻekiʻe ko Gaohui HDPE pono i nā mākeke kūloko a me ka hoʻolilo. A i kēia manawa, ua hoʻolilo ʻia kā mākou huahana i nā ʻāina ʻē he nui e like me Malaysia, Indonesia, Vietnam a me Pakistan.

微 信 图片 _20210625131054

Ininau