HDPE Socket Fusion Copper Thread Female Union Coupling Female Coupler For HDPE Pipe Line
Pono Pono: 100% mea maka puʻupaʻa |
Size: φ20*1/2F-φ63*2F (inner diameter) |
Pressure:SDR11 PN16 SDR13.6 PN12.5 |
Life Service: 50 mau makahiki no ka hoʻohana maʻamau |
Wā lawe: Loaʻa ka waihona no nā nui maʻamau |
Iecaianoaaiiuo Time: 7-10 lā no ka 20ft ipu, 10-15 lā no ka 40ft ipu. |
Paʻi iā Port:ʻO Ningbo a i ʻole Shanghai, Kina |
- Description
- noi
- hoakaka
- ʻO ka pono kūpono
- ninau
ʻO ke kauʻanaʻana o ka mea nui: | ke kūkā 'ana |
Price: | ke kūkā 'ana |
Hōʻikeʻikepili: | ʻEke ʻeke PP |
Delivery Time: | I loko o 7 lā |
Uku LIKE: | 30% waiho no ka hana ʻana, 70% koena e uku ʻia ma mua o ka hoʻouna ʻana. |
Ka lako kūpono: | 100Tons / Māhina |
Dinoa
● HDPE socket fusion copper thread female coupling, we also called female coupler ,Socket PE pipe fittings are mainly used for small-caliber PE water supply pipes, range from dn20mm to 63mm. The diameter of PE socket pipe fittings is slightly larger than that of PE pipe. After the PE pipe is hot-melted, insert the PE pipe into the PE fitting to complete the hot-melt connection.
Anā hiʻohiʻona
Pehea ʻoe e hoʻohui ai i nā paipu HDPE i nā paipu ʻē aʻe, e like me ka paipu PVC, paipu kila? Ke hoʻopili ʻia ka paipu HDPE i ka paipu PVC a i ʻole paipu kila, ʻoiai ʻaʻole i hana ʻia e nā mea HDPE, no laila ʻaʻole i loaʻa ka wili wela-hoʻoheheʻe no ka pili. ʻO ke ala wale nō e hoʻopili ai i ka paipu HDPE i ka paipu PVC ma o ka pili ʻana o ka mīkini, me ka hoʻohana ʻana i nā pale a hoʻohana i nā pono hoʻololi, e like me nā mea hoʻopili wahine a kāne paha.
Snāʻike
PE (polyethylene) nā mea ma muli o kona ikaika kiʻekiʻe, kiʻekiʻe wela kūpale, kūpale kūpale, non-ʻawahia a me nā ʻano ʻē aʻe, hoʻohana ākea ia i ke kahua o ka lako wai kahi paipu kūpono e hoʻololi i ka paipu hao maʻamau.
MEA KAHAKAHA: He nui nā papa inoa o Gaohui no nā nui maʻamau a me nā mea, e lawe ʻia ana nā huahana i kahi manawa pōkole, no ka mea, he mau ʻike hou aʻe kā mākou e mālama ai i nā kauoha wikiwiki.
HDPE socket fusion female tee can be provided from dn20*1/2F to dn63*2Fmm, with the dimensions as below:
Product Name | Hōʻike (mm) | SDR11 |
---|---|---|
HDPE Female Coupler | φ20*1/2F | √ |
φ25*3/4F | √ | |
φ32 *1F | √ | |
φ40*1 1/4F | √ | |
φ50*1 1/2F | √ | |
φ63*2F | √ |
CKa lanakila kūpono
● ʻO ka hui ʻo Gaohui kahi hana hana hōʻoia ISO9001. Ma ke ʻano he mea hana mua i nā pono HDPE, ua hoʻolauna ka hale hana i nā mīkini hana hoʻoheheʻe holomua a me nā pono hoʻokolohua. Hoʻopuka ʻia nā huahana āpau e like me nā kūlana o ka lāhui a me nā pae honua.
● Aia i kēia manawa, loaʻa iā mākou he 50 mau set o nā mīkini injection i loko o kā mākou papa hana, hiki ke hana i nā pono HDPE a hiki i ka 1200mm, no laila hiki iā mākou ke hālāwai me kāu koi i hoʻokahi kaʻina e pono ai.
● Ua ʻike mākou i ka hui kūʻai kālepa kūloko a me nā haole e hoʻolako i ka lawelawe ʻoihana iā ʻoe.
Hoʻouka a hoʻouna:
He kūlana kiʻekiʻe ko Gaohui HDPE pono i nā mākeke kūloko a me ka hoʻolilo. A i kēia manawa, ua hoʻolilo ʻia kā mākou huahana i nā ʻāina ʻē he nui e like me Malaysia, Indonesia, Vietnam a me Pakistan.